deze pagina kan helaas niet worden getoond Referenties

menu Home Patula Producten Diensten Referenties Nieuws Contact tekstversie

Referenties

Patula ontwikkelt websites voor verschillende klanten in verschillende banches. Daarbij streven wij naar een duurzame relatie. Dit betekent dat wij in veel gevallen na de eerst generatie websites ook de tweede en een derde generatie hebben mogen realiseren.

Een aantal klanten van Patula vindt u hier onder:

TalentWesterveld.nl
Stichting Talent Westerveld voert het bevoegd gezag over het openbaarbasisonderwijs in de gemeenste Westerveld. Patula realiseerde een website met het Concrete5 CMS. Naast het publiek toegankelijke deel van de website is een portaal gerealiseerd voor de medewerkters en belanghebbende binnen de stichting en basis onderwijs. Beheer en onderhoud wordt aangeboden via het Werktuig full-service CMS platform van patula.

Bosmanopleidigen.nl
Patula heeft in opdracht van Bosman Opleidingen en Advisering uit Zevenaar de oude website omgezet naar het Concrete5 Content Management Systeem. Hierbij is de website technisch totaal herbouwd terwijl de lay-out ongeweizigd is gebleven.

Mcakes.nl
Via Mcakes.nl laat Miranda iedereen meegenieten van de kunstzinnige taarten die ze maakt. Patula realiseerde een website met onderliggend CMS systeem. Via dit systeem dat wordt aangeboden via Werktuig hosted Content Managment Systemen kan miranda geheel zelfstandig haar nieuwe taarten en cupcakes op de website zetten. De basis van deze website is het Concrete5 CMS met een aantal custom aanpassingen zodat o.a. datumafhankelijke image menu's kunnen worden weergegeven.

ZwemvierdaagseOss.nl
Voor Stichting Zwemvierdaagse Oss realiseerde Patula een website met onderliggend CMS systeem. Deze website is gerealiseerd binnen het beheers platfrom voor online CMS systemen: www.werktuig.nl. Binnen dit systeem wordt o.a. gebruik gemaakt van het gebruiksvriendelijke Concrete5 CMS.

PinksterkampOnline.nl
Voor de organisatie van het NCS Pinksterkamp realiseerde Patula een website. De organisatie beheert de inhoud van deze website via de hosted versie van het Werktuig CMS.
Binnen de website is een gastenboek opgenomen welke is gekoppeld aan de groeps hyves site van NCS Pinksterkamp.
Verder is een uitgebreid fotoalbum opgenomen op basis van: Gallery. Hiermee is het beheer van het fotoalbum losgekoppeld van het CMS-systeem en kan gebruik worden gemaakt van (offline) uploadtools.

Vakantiehuisjeduitsland.nl
Vakantiehuisjeduitsland is de website van de vakantiewoningen "de Bosanemoon" en "de Akelei" gelegen in het duitse Frankenwald. De eigenaar van de huisjes maakt gebruik van de hosted versie van het Werktuig CMS om de inhoud van de website up to date te houden.

Dalemburgadvies.nl
Dalemburgh advies BV uit Gorinchem is een adviesbureau voor kwaliteitscontrole en beheeradvies op het gebied van gebouwgebonden installaties. Patula ontwikkelde voor Dalembugh Advies BV een website die geheel aansluit deze activiteiten. Doormiddel van het Werktuig Website Beheersysteem kunnen de medewerkers van Dalemburgh advies geheel zelfstandig invulling geving aan de inhoud van de website. Dalemburgh advies maakt gebruik van de hosted versie van het Werktuig CMS. Hiermee is een juiste werking van het systeem nu en in de toekomst gewaarborgd.

Eurobee.nl
Eurobee BV is een groothandel in voedingssuplementen die producten van bijen bevatten. Patula realiseerde een website met geÔntegreerde webwinkel. Doormiddel van deze webwinkel worden particuliere klanten in staat gesteld online producten te bestellen. Dit zonder dat men zich daarvoor eerst aan moet melden of in moet loggen. De inhoud van de website wordt, door Eurobee, zelfstandig onderhouden via patula's online onderhoudssysteem.

Rondjenuland.nl
Stichting Nuland Promotie organiseerd onder de naam Rondje Nuland een Jaarmarkt.
De PR commissie kan zelfstandig via het onderhoudsysteem Concrete5 de inhoud van de website up-to-dat houden.

EcoInsite.nl
Patula ontwikkelde voor EcoInsite.nl twee websites.
EcoInsite.nl ICT is een service provider die diensten levert op het gebied van internetcommunicatie tussen gebruikers en leveranciers van procestechniek.
EcoInsite.nl Products levert systemen en onderdelen voor domotica. Hiervoor is een webwinkel ingericht waarbij zakelijke klanten in kunnen loggen en online bestellingen kunnen plaatsen. De inhoud van beide websites wordt onderhouden via patula's online onderhoudssysteem.

Quintess.nl
Quintess bv levert slimme besturingstechnische oplossingen voor klimaatsystemen waarbij veelvoudig gebruik wordt gemaakt van duurzame energie oplossingen. In opdracht van Quintess realiseerde Patula een overzichtelijke website. Quintess kan de inhoud van de website onbeperkt aanpassen en uitbreiden via het online onderhoudssysteem.

Patricie.nl
Patula optimaliseerde de source-code van website van dit vakantiehuisje in TsjechiŽ. Met als doel de toegankelijkheid en vindbaarheid te vergroten. Hierbij is de bestaande opmaak aangepast waarbij de uitstraling van de layout is gehandhaafd.

Techniekweb.nl
Het Nederlandse Techniekweb heeft als doel technische informatie op het internet beter toegankelijk te maken voor de Nederlandse technische gemeenschap. Deze website biedt een groot overzicht met links op het gebied van techniek. De bassis van deze website is een mysql database gekoppeld met een php website. Patula Internet Productions is hierbij verantwoordelijk voor de vormgeving, de inhoud en de advertentie plaatsen.

Maasdonk.Net
In samenwerking met Levix Automatisering is een website over Maasdonk op het internet opgezet. De basis van deze website is een mysql-database gevuld met Maasdonk gerelateerde weblinks. Via een php frontend wordt dit aan de bezoeker getoond. Patula Internet Productions is verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en de inhoud van de website.


 
Bijgewerkt: 24 Januari 2018
Home - Patula - Producten - Diensten - Referenties - Nieuws - Contact

© 2002 - 2018 Patula alle rechten voorbehouden
Heuvelstraat 3 | 5391EP Nuland
Tel: 073 71 14 521 | e-mail: info@patula.nl