Patula Internet Productions (tekst versie)
Bijgewerkt: 24 Januari 2018
Home - Patula - Producten - Diensten - Referenties - Nieuws - Contact

Disclamer

Auteursrecht

Op alle producten van Patula rust auteursrecht. Dus ook op deze publicatie. Het is dan ook niet toegestaan deze publicatie of delen er van op te nemen in andere publicaties zonder hier vooraf schriftelijk toestemming voor te vragen.

Voorbehoud

De informatie die op deze website wordt getoond is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen gesteld.
Desondanks kunnen wij niet instaan voor eventuele schade als gevolg van (een verwijzing naar) foutieve dan wel onvolledige informatie of onjuiste interpretatie er van. Tevens zijn alle genoemde prijzen, productomschrijvingen en standaarden onder voorbehoud en kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.

Privacy beleid
Alle geposte persoons- en bedrijfsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie over het geposte onderwerp. Bij het posten van formulieren op deze website worden IP-adres en hostname verstuurd om misbruik te voorkomen.

Bij het betreden van deze website wordt het gebruikte besturingssysteem en browser gecontroleerd. Dit is nodig voor het aanbieden van een voor de gebruikte software geoptimaliseerde versie van deze website. Cookies worden uitsluitend gebruikt om het vergroten van het gebruiksgemak van de bezoeker en zullen nooit worden gebruikt voor het observeren van het surfgedrag buiten deze website.

De verzamelde informatie zoals besturingssystemen, browsers, persoons- en bedrijfsgegevens en E-mail adressen zullen uitsluitend worden gebruikt voor het optimaliseren van deze website en zullen nooit voor reclamedoeleinden beschikbaar worden gesteld.

Patula kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het privacy beleid van sites waarvan een verwijzing is opgenomen.


Naar grafische versie


2002 - 2018 Patula alle rechten voorbehouden
Heuvelstraat 3 | 5391EP Nuland
Tel: 073 71 14 521 | e-mail: info@patula.nl